This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Fuudman

MÄÄRITELMÄ JA KUVAUS

Fuudman on vaarallinen murhaaja, joka murhaa hirviöitä ruokailuvälineillä pelastaakseen maapallon hirviöiltä.

Ninjalta saatu punainen viitta kaulassa ja raketit selässään Fuudman on aika vaikuttava näky - kaiken lisäksi supersankarilla on aseinaan ruokailuvälineitä, muun muassa veitsiä ja haarukoita käsissään ja taskuissaan. Yleensä vahamaisille kasvoille on muodostunut tiukka ilme, mutta onnistuneen taistelun jälkeen niille voi kohota hymy.

SELOSTUS TAVALLISESTA PÄIVÄSTÄ

Fuudmanin hirviöiden kuvilla peitetty herätyskello pirisee aina joka ikinen aamu tasan kello 7.00 - jopa sunnuntaisin. Hirviöiden maailmassa ei ollut sellaista termiä kuin lepopäivä.

Saatuaan aamutoimensa tehtyä supersankari napaa aina yhtä tyhjästä jääkaapistaan eilisen voileivän ja astahtaa eteisessään sijaitsevasta salaovesta katollw. Leipää mussuttaessaan nuorukainen kiertelee katolla, etsien mahdollisia vaaroja.

Havaittuaan hirviön Fuudman heittää leivän syrjään ja ponnistaa ilmaan katon reunalta, suunnaten kulkunsa hirviön luo. Ylivoimaisen taiston jälkeen Fuudman palaa asunnolleen puhdistamaan välineensä - onnellisena, että hän on taas lähettänyt yhden Suurhirmunalaisen loputtomalle matkalle avaruuteen. 

Illan hämärtäessä Fuudmanin hakulaite piippaa. Bigmanilla on hänelle tehtävä avaruudessa, jonne hänen on lähdettävä heti.

Taisteltuaan pitkään mitä kammottavimpien olentojen kanssa hän palaa väsyneenä kotiin. Kuivattuaan tehtävänsä Fuudman kaatuu väsyneenä sänkyynsä. Taas on maailma pelastettu - tältä päivältä.

TARINA

Fuudman heräsi 7.00. Hän oli todella uupunut viimeisestä matkastaan Jupiterille. 8.00 hän meni katsomaan TV : tä eteiseen. Mutta sitten välähti. Hänen taloon oli murtauduttu. Fuudmanilla oli kaikki nykyaikaiset välineet. Hän huomasi, että lattialla oli hänen lempiruokaansa eli mustaa makkaraa. Mutta se oli elävä. Yleisesti se oli kuollut jo hajusta päätellen. Niinpä Fuudman söi sen.

10.00 Fuudman oli pelastanut jo monta galaksia. Hän mietti kuka oli murtautunut hänen luokseen. Yhtäkkiä välähti kuin maailmanloppu olisi tulossa. Mutta se oli vain pelkkä musta aukko! Musta aukko veti lujasti Fuudmania puoleensa. Se tapahtui oikeasti!

10.30 Fuudman heräsi keskellä luurankoja, joilla oli vielä lihaa päällään - verta oli kaikkialla. Niinpä Fuudman alkoi syödä makoisia lihoja. Sitten hänen arkkivihollinen Suurhirmu ilmestyi hänen eteensä. Tietenkin Hirmu alkoi naureskelemaan ja rehvastelemaan saavutuksillaan ..

13.55 Suurhirmu oli puhut jo kolme tuntia. Kun Hirmu lopetti alkoi Galaksien taistelu. Veitset ja haarukat lensivät sinne tänne. Sitten Fuudman käytti teleporttia jonka hän oli saanut professori Raivopäältä. He teleporttasivat Kuuhun kun Hirmu käytti tuhoisinta asettaan - Megajättöä! Kuu räjähti kuin tähti taivaalla. He laskeutuivat maahan taistelemaan. Taistelu kesti monta tuntia. Lopulta hirmu tuhoutui. Mutta maapalon kaikki monymentit tuhoituivat. Kaikki olivat vihaisia Fuudmanille.

PS. Fuudman meni kaukaisimpaan galaksiin.

PPS. Hän tulee takaisin!!

 

 

Tekijät Samu, Veera ja Kimmo ;)

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Tarina on todella vauhdikas; siinä on ehkä jopa liikaa tapahtumia. Jotkut kohdat ovat myös varsin raakoja; se ei siis sovi luettavaksi perheen pienimmille. Tarina on kuitenkin hyvin kirjoitettu; kappalejaot ovat kohdallaan ja oikeinkirjoitus on hyvää.
Taina-ope
tainal   (23.01.2012 16:19)
 

päähenkilön kuvaus 3
juoni 2
kappalejaot 2
oikeinkirjoitus 2
Zanttu   (12.01.2012 12:23)
 

ziizus ku on pitkä tarina mutta ihan hyvää :))
annnnnni   (12.01.2012 12:18)
 

päähenkilön kuvaus hyvä
juoni tyydyttävä
kappalejaot hyvä
oikeinkirjoitus hyvä
jugo   (12.01.2012 12:15)
 

päähenkilön kuvaus: 3
juoni: 3
kappalejaot: 3
oikein kirjoitus: 2½
mari_t   (12.01.2012 12:14)
 

hyvä!:):):) jejejeje
jjullle-   (12.01.2012 12:14)
 

päähenkilön kuvaus - 4
juoni-2
kappalejaot-2
oikeinkirjoitus-3
timppa   (12.01.2012 12:14)
 

päähenkilön kuvaus:3
juoni: 2
kappalejaot :2
oikein kirjoitus: 2½
juhozzx   (12.01.2012 12:12)
 

Siis ihan mukava :) Eilinen leipä??!! :DD. Jaa siis tota muutaman kirjoitus virheen löysin :))) Jaa tota tota... Mun piti viel sanoa jotain oota.... Niin että, tota päähenkilön kuvailua ois saannut olla ennemmän.. Juu eipä mulla ollut muuta :)
Lumineiti Lumineiti   (12.12.2011 09:31)