This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Nykyaikainen Ainon tarina

Teini-Ainon karmea kohtalo

Ainon veli oli hävinnty kiihdytyskisoissa Vänskälle ja luvannut tälle Ainon gimmakaveriksi. No, mitäs Aino tästä tuumi, no hän veti täydellisen Frontside ollien ja soitti naapurin Liisan kuvaamaan sen videolle ja laittamaan youtubeen, että kaikki jonnet näkisivät esimerkkiä oikeanoppisesta fronstide olliesta.

Muutaman päivän päästä videolla oli katsojia 5 miljoonaa. Videosta 13-vuotias poika Turusta halusi tehdä musavideon. Musiikkivideosta tuli Suomen kesähitti 2012. Ainon videosta tuli hitti amerikoissa, hän sai mainoskuluja 100 000$ päivältä.

 Ainon veli osti ainon rahoilla 800 summitin ja ajoi Vänskän päälle. Vänskä kuoli :( Ainoa tämä ei haitannut vaan halusi olla Johanna Tukiaisen rinnalla Suomen kuuluisin blondi. Aino ajeli hummerilla kaupungilla kunnes hän näki ässän ilmoitustaululla kisan maailman kuumimmasta skeittitmempusta hän laittoi nimen paperiin ja lähti välittömästi kuusamon lentokentältä kohti Los Angeles cityä.

Aino oli hyppyrin suulla mutta sitten hän kuoli

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

@opettaja KHYLLÄ!
Tomi   (12.01.2012 13:16)
 

Pysykääpä asiassa!
opettaja opettaja   (12.01.2012 13:15)