This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Smokeman

SMOKEMAN

Smokeman on vähän erikoisempi 11-vuotias. Hän polttaa, juo & tekee muutakin pahuuksia. Smokel on iso pää & aika pieni vartalo eli nätsä. Smokemanilla on jo nyt viikset eli hän on murrosiässä. Hänen lempijuoma on tietenkin tuttu Jaloviina. Smoken kavereihin kuuluu Ryyppy-Jaakko, Jallupoi & Timmimimmi.

Smokeman heräsi klo 10.20. Hän myöhästyi koulusta, joten hän meni polttamaan & juomaan. Poliisit saivat Smokemanin kiinni polttamisesta & juomisesta.  Poliisit veivät Smokemanin kamarille kuulusteluihin. Smokeman esitti kovaa.. Poliisit saivat selville, että Smokemanin vanhemmat ovat kuolleet, niimpä hän joutui nuorisokotiin...

KLO 02.01

Smokeman päätti karata. Hän suunnitteli monta tuntia, mutta sitten hän sai älynväläyksen. Hän kaivaisi itsensä ulos nuorisokodista. Smokeman sai paniikkikohtauksen kesken kaivuun, joten yritys epäonnistui.. Smokeman mietti, mietti & mietti... Sitten hän sai taas kerran älynväläyksen. Smokeman kutsuu hoitajan huudollaan. Hoitaja tulee & Smokeman pamauttaa poliisilta varastamallaan pampulla. Sitten Smokeman riisuu hoitajan & pukee tämän vaatteet itselleen. Sitten Smokeman kävelee rauhallisesti pois. HÄN ONNISTUI!

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Tämän Smokemanin tarinan tarkoitus on varmastikin olla varoittava kertomus. Toivottavasti kukaan oikea nuori ei käyttäydy näin! Ottakaa siis Smokemanin tarinasta opiksi ja valitkaa terveet elämäntavat!

Taina-ope

päähenkilö 3
juoni -3
kappalejaot 3
oiken kirjoitus 3

päähenkilön kuvaus-3
juoni-2
kappalejaot-3
oikein kirjoitus- 3

päähenkilön kuvaus-3
juoni-2
kappalejaot-3
oikein kirjoitus- 3

S-M-O-K-E-M-A-N
aivan mahtava :D

päähenkilön kuvaus: hyvä
juoni: ok
kappalejaot: ok
oikein kirjoitus: ok

iha ok tarina

päähenkilön kuvaus: hyvä
juoni: hyvä
kappalejaot: hyvä
oikein kirjoitus: tyydyttävä

päähenkilön kuvaus 3
juoni 3
kappalejaot 2
oikeinkirjoitus 3

jeejee. :)

Sehän oli jännä tarina, mutta aika outo....

Ihan hyvä kuvailu ja jännä.!

tuohan oli ihan v*tun hyväää :D
niin läppäjätkä :D
 
1
Likers
jennasdfgh

aika mukava, kuvaus ja muu oli sopivasti tehty

Juu tota.... Aika outo mut ihan kiva :))