This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Hermanni / paha-Kalle

Hermannin paha päivä.

Olipa kerran Hermanni, joka on töissä Rio de Janeiron Mummojen tien yli talutus -yhdistyksessä ja Viidakon partio työssä. Hermanni on kauniin vaalenkeltainen ja hieman pullea. Hermanni on iloinen ja avulias papukaija. Oli kaunis ilma ja Hermanni oli hyvällä tuulella, mutta salaisuus josta kukaan ei tiennyt mitään huonosi hänen päiväänsä.

Hermanni oli juuri menossa viimeiselle kierrokselle viidakon yllä ja sen jälkeen kotiinsa iltapalalle, kun hän tajusi, että kello oli jo paljon. Hän jätti kierroksen väliin ja kiirehti kotiin. Heti kun Hermanni lensi sisään hän menetti tajuntansa ja lörähti lattialle. Hermannin kaunis vaalenkeltaiset sulat alkoivat muuttua mustapunaisiksi, hänelle kasvoi sarvet ja hänen silmänsä suurenivat mulkosilmiksi.  Kun hän nousi ylös hänellä oli hullun kiilto silmissä! Ja hän lensi ikkunasta ulos ja yölliselle pahan teko retkelle. Hänestä tuli Paha-Kalle!!

Hän kirkui ja potki mummoja oksilta alas ja rikkoi kaiken joka ei ollut panssarilla suojattu. Rikkomista ei ollut enää paljon, koska häneen oli osattu valmistautua. Koko yön hän lenteli ja kirkui korvia raastavasti.

 Lopulta hän palasi kotiin ja lörähti taas lattialle. Ja muuttui takaisiksi Hermanniksi, joka lähti tarkistamaan tuhoja ja auttamaan siivoamisessa. Tämä oli Hermannin paha salaisuus.

1
Likers
Lumineiti

Ryhmäläiset

Riina, Virve ja Toni J.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Tarinanne on hauska muunnos tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -teemasta. Kappalejaot ovat hyvin kohdallaan, ja oikeikirjoituskin on hyvää.

Taina-ope

hieno tarina

päähenkilön kuvaus-3
juoni-3
kappalejaot-3
oikein kirjoitus-3

päähenkilön kuvaus-3
juoni-3
kappalejaot-3
oikein kirjoitus-3

päähenkilö 4
juoni 3
kappale jaot 4
oikein kirjotus 3

tosi hyvä

päähenkilön kuvaus hyvä
juoni ok
kappalejaot hyvä
oikeinkirjoitus ok

päähenkilön kuvaus hyvä
juoni ok
kappalejaot hyvä
oikeinkirjoitus ok

kiva, oikeinkirjoitus vähän paremmaksi.

päähenkilön kuvaus on vähä epäselevää
juoni ok
kappalejaot on okei.
oikein kirjotuss on oke.

päähenkilön kuvaus hyvä
tarinan aloitus tyydyttävä
kappalejaot hyvä
oikeinkirjoitus hyvä

hyvä!

hyvä ja hauska, oikein kirjoituksessa pikku virheitä

Päähenkilöä oli kuvailtu hyvin

Se kuvaus oli kiva, varsinkin se hullunkiilto juttu. Minunkin mielestä lopetus ois voinut olla vähän erillainen :)

Aloitus oli kiva. Loppu oli kiva. tarina on kiinnostava

tosi kiva ja hauska tarina! :) tarinan aloitus ja kehittelyjakso olivat kiinnostavia. lopetus olisi voinu olla vähän erinlainen.

päähenkilön kuvailusta 2, koska kuvailtiin ihan hyvin

Hauska :)