This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Isokorvainen koira

Sisältöalue

Olipa kerran Koira, joka osasi lentää.  Se on isokorvainen ja  se lentää Afrikan savannilla öisin isoilla korvillansa. Koiralla on lyhyet jalat ja pitkä häntä. Koiran tavallinen päivä alkaa venyttelemällä korviaan. Sitten se syö aamupalan. Koulupäivän jälkeen Koira menee lepäämään. Yöllä se käy harjoittelemassa lentämistä. Se tekee sen yöllä, jotta kukaan ei huomaisi. Eräs päivä tai oikeastaan yö poikkesi tavallisesta.
  Koira oli juuri päässyt kotiin taas yhden koulupäivän jälkeen. Sitä oli kiusattu, koska muiden mielestä sen suuret korvat olivat naurettavat. He eivät tietenkään tienneet, että Koira lensi niiden avulla. Koira oli kestänyt kiusanteon miettien samalla, että pääsisi lentämään yöllä omassa rauhassa. Koulun jälkeen hän söi, teki läksyt ja meni lepäämään, koska tiesi, että yöstä tulisi raskas.
  Yöllä, kun Koiran vanhemmat olivat nukahtaneet, Koira avasi ikkunan. Hän hyppäsi, muttei osunut maahan vaan lähti lentoon. Se rakasti ihanassa hiljaisuudessa yksin lentämistä. Ei ollut ketään huutelemassa mitään. Yhtäkkiä hiljaisuuden rikkoi ääni:
-Hei sinä siellä! kuului alhaalta jostakin. Koira säikähti. Joku oli nähnyt hänet! Ei ollut enään järkeä lähteä pakoon, joten Koira laskeutui maahan. Siellä varjoissa oli joku tyttö. Tunsin hänet ulkonäöltään koulusta.
-Kuka sinä olet? Mitä sinä haluat? kysyin tytöltä.
-Olen Olivia. Näinkö oikein, osaatko sinä lentää? Olivia kysyi hämmästyneenä.
-Kyllä osaan. Olen osannut aina. Näetkö korvani, niiden avulla minä lennän. Älä vain kerro kenellekään! En halua, että kaikki tietävät, pyysin Olivialta.
-Jos niin haluat. Mutta tiesitkö, että olet todella hämmästyttävä? Olen pahoillani, että olen aina kiusannut sinua. Voisitko unohtaa kaiken sen ja olla kanssani koulussa? Olivia kysyi arkana. Olin yllättynyt, mutta mielissäni; olin saanut ystävän.
-Tottakai, sanoin ja hymyilin. Siitä lähtien olemme aina olleet yhdessä eikä hän ole paljastanut salaisuuttani kenellekään.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Olipa mukava tarina isokorvaisesta koirasta! Kappalejaot ovat myös kohdallaan, ja oikeikirjoitus on hyvää.
Taina-ope

päähenkilön esittely-3
juoni-3
kappalejaot-4
oikein kirjoitus-3

Normaali ISO KARVAINEN KOIRA
:D

päähenkilön kuvaus hyvä
juoni ok
kappalejaot hyvä
oikeinkirjoitus tyydyttävä

aika hassua

päähenkilö 3
juoni 4
kappale jaot 1
oikeinkirjoitus 2

päähenkilön kuvaus hyvä
juoni ok
kappalejaot hyvä
oikeinkirjoitus hyvä

hyvä!
kaikki kolmosta.

hyvä!

päähenkilön kuvaus :ihan kiva
juoniki oli ihan ok
kappalejaotki on hyvätt
ja oikeinkirjotus on okei. :)

päähenkilön kuvaus tosi hyvä:)
tarinan aloitus hyvä oli seki
kappalejaot hyvä:)
oikeinkirjoitus hyväää:)

päähenkilön kuvaus: 2
aloitus: 2½
lopetus: hyvä

Päähenkilön kuvailu: 3, oli tosi hyvin tehty:)
Tarinan aloitus: 3, seki oli jees:)
Kehittelyjakso: 3, hyvin kehitelty.
Huippukohta: 3, se oli kiva ku se lensi!:)
Lopetus: hyvin loppu.
Jokin muu: 3, kiva oli juttu.

Kuvailu on hyvä

Jaa-a .Se kuvaus oli aika huono, ei pahalla.Aloitus oli ihan hyvä, mutta minä en ymmärrä miksi se yhtäkkiä pomppää minämuotoon tuossa keskellä, kun se on ekä kerrottu sillee jännästi. Muuten se oli ihan ok.

tarinan aloitus oli ihan mukava eli vaik 2. Kehittelyjakso oli pitkä ja siinä kehiteltiin mukavasti 3. Huippukohta oli ihan kiva 2. Lopetus 2. Oikein´kirjoutus oli hyvää eli 3.

Päähenkilön kuvaus: 2 koska siinä kuvailtiin ihan hyvin.

Tosi kiva :)