This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Seksuaalisuus on osa hyvinvointiasi

Ohjeita työskentelyyn

1. Etsi oma ryhmäsi.

2. Hae tietoa netistä ryhmäsi aiheeseen liittyen ja tuo tieto wikiin oman ryhmäsi otsikon alle. Voit tuoda tietoa hyperlinkin avulla, tekstinä, kuvina jne.

3. Tutustu ryhmäsi materiaaliin ja poimi tutustumisen/lukemisen yhteydessä mielestäsi tärkeitä asioita ja termejä, jotka lisäätte sanakirjaan. Sanakirjan yhteydessä on ohjeet miten ja missä muodossa.

4. Tarkistakaa wikiin tuomanne sisältö ja huolehtikaa, että kuvat ovat ok(lähde ja tekijänoikeudet kunnossa).

 

Lopputehtävä

Henkilökohtainen tehtävä

Jokainen oppilas on tutustunut oman ryhmänsä aiheeseen.

Jakson loppuun mennessä jokaisen pitää tehdä pienimuotoinen kirjallinen tehtävä, joka palautetaan Susannalle sähköpostiin(susanna.jussila@salla.fi)  pe 2.12.2011 mennessä.

Toimintaohje: etsi oman ryhmäsi aiheeseen liittyen joku ongelma, mielenkiintoinen asia tms. joka jäi mieleen tai mieltä askarruttamaan. Kirjoita asiasta lyhyt juttu, pohdinta (korkeintaan 1 sivu) ja lähetä se opettajalle. Jokainen kirjoittaa siis oman, henkilökohtaisen jutun, jonka lukee vain opettaja ei muut.

LINKKILISTA

Yleistietoa

 

 

 

 


 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Siis sanakirjaan vain lisää materiaalia ja katsokaa ohjeita työskentelyyn- kohta. Niin, ja lopputehtäväki on annettu, yhdenlaista "ongelmanratkaisua"...
opettaja opettaja   (17.11.2011 09:03)