This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Gummer

Gummer ~

Talvi oli taas kerran tullut tuoden joulunodotuksen henkilöiden mieliin.  Jouluisentunnelman saavuttaekseen, nuoret ja muut vapaaehtoiset olivar koristelleet kadut tunnelmaisilla joulunväreillä ja erilaisilla valoilla. Kaikkien henkilöiden mielissä ei joulu ollut laisinkaan positiivinen juhla. Näihin henkilöihin kuului kaupunginlaidalla asusteleva Gummer.

Gummer isänä oli peikko ja äitini menninkäinen, kuitenkin aika heistä oli jättänyt jo monta vuotta sitten. Jokaisena aamuna herää rutiininsa mukaisesti, aina ilta viiden aikaan kirkonkellojen lyöntiin. Gummerilla oli monia huonoja tapoja, ja yksi niistä oli purkkien pureskelu. Joskus muutama purkka saattoi pudota pitkälle vihreälle turkille, joten herättyään hän siisti turkkinsa harjaamalla purkat turkistaan pois. Tämä saattoi viedä tämä saattoi viedä useammankin vartin -ja jos ei jostain syystä ei vienyt hän nautti yksipuolisen aamupalansa, kunnes kirkonkellot lisäsivät yhden kumauksen lisää viiteen. Se oli merkki kaupungille lähdöstä.

Kulkiessaan pimeillä kaduilla. Hän kuuli huutoa läheiseltä kadulta joten uteliaisuuden nousiessä hän meni katsomaan minkätakia joku olisi huutanut.

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

se on keskeneräinen

Tarinan alkaa kiinnostavasti. Jouluisen tunnelman voi aistia selvästi. Mielestäni myös jakso, jossa päähenkilöä kuvaillaan on onnistunut. Tarina jää kuitenkin kesken. Ainakin minua jäi vaivaamaan, mitä Gummer mahtaa löytää pimeältä kadulta...

Taina-ope

loppu kesken

päähenkilön kuvaus: tyydyttävä
juoni: tyydyttävä
kappalejaot: tyydyttävä
oikein kirjoitus tyydyttävä

päähenkilön kuvaus huono
tarinan aloitus hyvä
kappalejaot hyvä
oikeinkirjoitus hyvä

päähenkilö 2
juoni 2
kappale jaot 3
oikenkirjotus 3

hyvä! jpejpe

päähenkilön kuvaus: 2½
juoni: 2
kappalejaot: 3
oikein kirjoitus 2½

päähenkilön kuvaus: hyvä
juoni: tyydyttävä
kappalejaot:hyvä
oikein kirjoitus: tyydyttävä

joo tiedoksi et tää jäi kesken.

päähenkilön kuvaus: hyvä
juoni: hyvä
kappalejaoit:hyvä
oikein kirjoitus: tyydyttävä:D

onko tää kesken? vaikuttais vähän siltä.. kuvailusta ehkä 2 koska enemmänki olis voinu kertoa. aloitus oli hyvä mutta huippukohta ja lopetus oli outoja. mutta ihan hyvä tarina.